MM 02/15 - Anna Król: Apetyczne Walentynki!

2015-12-12 14:49

Co ugotować na tę wyjątkową kolację dla ukochanej osoby? Jak zaaranżować stół, by był szykowny, a nastrój romantyczny? Zobacz efekty naszej walentynkowej sesji kulinarnej i skorzystaj z przepisów szefa kuchni!

Focaccia
Autor: Konrad Kalbarczyk W kulinarnych wyczynach profesjonalnym wsparciem był dla nas Łukasz Toczek, szef kuchni restauracji Focaccia w Warszawie.

Pomysł wspólnego gotowania z naszymi blogerkami bardzo spodobał się szefowi kuchni restauracji Focaccia w Pałacu Prymasowskim w Warszawie. Łukasz z uznaniem wyrażał się o blogach Hungry for ideas Beaty (z zawodu księgowej) oraz Słodkim Niebie Ani (która jest inżynierem mechanikiem): – Dziewczyny mają tam świetne przepisy i piękne zdjęcia potraw, a do tego Beata pomysłowo przerabia meble vintage! Beata woli dania wytrawne, zwłaszcza jednogarnkowe, Ania jest specjalistką od deserów, a z tak kreatywnymi osobami gotowanie pójdzie nam śpiewająco! – dodał. Na walentynkową ucztę wybrał dania łatwe i szybkie do wykonania – ale pyszne i wytworne – bo, jak twierdzi, chodzi o to, by zjeść coś pysznego i dobrze się bawić, a nie spędzić ten wieczór przy garnkach.

 

Nasi Partnerzy polecają

Materiał Partnerski

Materiał sponsorowany

Podziel się opinią
Grupa ZPR Media sprzeciwia się głoszeniu opinii noszących znamiona mowy nienawiści przepełnionych pogardą czy agresją. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, powiadom nas o tym, klikając zgłoś. Więcej w REGULAMINIE