Sezon na parę! Kulinarne inspiracje z piekarnikami parowymi Electrolux CombiSteam
Piekarniki parowe to od lat tajna broń najlepszych restauracji i szefów kuchni. Wykorzystują one termoobieg w połączeniu z parą. Gorące powietrze sprawia, że potrawa jest przyjemnie chrupiąca z zewnątrz, natomiast delikatna i soczysta w środku dzięki parze. Myśląc o daniach przygotowanych na parze, skupiamy się zazwyczaj na warzywach lub pozbawionej smaku piersi z kurczaka. Nic bardziej mylnego! Na parze możemy przygotować niemalże każde danie. Więcej w artykule: Sezon na parę! Kulinarne inspiracje z piekarnikami parowymi Electrolux CombiSteam >>
Sezon na parę! Inspiracje kulinarne z piekarnikami parowymi Electrolux CombiSteam
W piekarniku parowym Electrolux przygotujesz wyjątkową niedzielną pieczeń przyprawioną aromatycznymi ziołami, pyszne brownie, a nawet domowy chleb.