Kieliszek, czyli jak serwować napoje i alkohole

Kieliszek, czyli jak serwować napoje i alkohole

Autor: Archiwum serwisu
Kieliszki...

Kieliszki...

Do wina białego najlepiej nadają się kieliszki z małą czaszą, dzięki której wino dłużej utrzymuje odpowiednią niską temperaturę
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Kieliszki...

Kieliszki...

Kieliszek do czerwonego wina powinien być nieco pękaty, gdyż dzięki pojemności więcej tlenu dostaje się do wina i substancje zapachowe i smakowe mogą w pełni roztoczyć swój czar.
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Kieliszki...

Kieliszki...

Autor: Archiwum serwisu
Kieliszki...

Kieliszki...

Autor: Archiwum serwisu
Powrót
Kieliszek, czyli jak serwować napoje i alkohole
Kieliszki...
Kieliszki...
Kieliszki...
Kieliszki...
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email