Gotuj jak szef kuchni!

Gotuj jak szef kuchni!

Na szczególną uwagę zasługują piekarniki parowe Electrolux. Termoobieg wzbogacony o oddziaływanie pary wodnej to sposób na dania chrupkie z wierzchu, a delikatne i soczyste w środku
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Gotuj jak szef kuchni!

Gotuj jak szef kuchni!

W piekarnikach parowych przygotujesz nie tylko wspaniałe dania mięsne, lecz także różnorodne wypieki!
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Gotuj jak szef kuchni!

Gotuj jak szef kuchni!

Praktyczna termosonda pozwala skontrolować temperaturę mięsa w środku
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Gotuj jak szef kuchni!

Gotuj jak szef kuchni!

Innowacyjne piekarniki SousVide pozwalają przygotowywać dania właśnie w tej technologii, szczególnie cenionej przez szefów kuchni. Pakowane próżniowo dania nie tracą aromatu ani wartości odżywczych, a dzięki oddziaływaniu temperatury i pary wodnej stają się soczyste oraz niezwykle delikatne
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Gotuj jak szef kuchni!

Gotuj jak szef kuchni!

Dobry szef kuchni doskonale wie, jak ważne jest właściwe przechowywanie produktów, by jak najdłużej zachować ich świeżość. Chłodziarko-zamrażarki z technologią Inteligentny No Frost to dwa niezależne obiegi powietrza w chłodziarce i zamrażarce. Dzięki temu niezamrożone produkty przechowywane są przy odpowiedniej wilgotności powietrza
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Powrót
Gotuj jak szef kuchni!
Gotuj jak szef kuchni!
Gotuj jak szef kuchni!
Gotuj jak szef kuchni!
Gotuj jak szef kuchni!
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email