Blaty kuchenne

Blaty kuchenne

Styl fabryczny wciąż króluje w trendach, i to pod różnymi postaciami. A jeśli loft, to koniecznie wytrzymały beton, np. architektoniczny. Blat z tego materiału zyskuje więcej lekkości dzięki specjalnym metodom produkcji.
Autor: serwis prasowy marki Morgan & Möller, Materiały prasowe
Rozwiń
Blaty kuchenne

Blaty kuchenne

Barwy w kuchni zwykle wprowadza się za pomocą dodatków czy dekoracji. Ale czemu by tego nie zrobić, posiłkując się blatem? Różowy konglomerat to porcja modnego koloru, a także sposób na dodanie wnętrzu odrobiny słodyczy i… charakteru. Świetnie wypada w sąsiedztwie bieli, czerni i szarości.
Autor: Projekt wnętrza: Deer Design, zdjęcie: Marta Wołosz-Molenda/Pracownia Fotografii Positiff, Materiały prasowe
Rozwiń
Blat kuchenny

Blat kuchenny

Ultracienki blat laminowany UltraFit marki Pfleiderer. Jest odporny na ścieranie, zarysowania, działanie środków chemicznych, ale też wysokie temperatury.
Autor: serwis prasowy marki Pfleiderer, Materiały prasowe
Rozwiń
Blat kompaktowy

Blat kompaktowy

Blat kompaktowy. wykonany jest z papierów nasączonych żywicami, sprasowanych pod wysokim ciśnieniem w temperaturze powyżej 200°C. Jest odporny na wilgoć i zarysowania.
Autor: serwis prasowy marki Castorama, Materiały prasowe
Rozwiń
Blaty kuchenne

Blaty kuchenne

Corian to rodzaj solidnego i eleganckiego kompozytu, który składa się z żywicy akrylowej oraz naturalnych materiałów. Możemy wybrać i blat, i zlewozmywak z tego materiału, tak by powstał jednolity blok.
Autor: serwis prasowy marki Zajc, Materiały prasowe
Rozwiń
Blaty kuchenne

Blaty kuchenne

Cienki, solidny, estetyczny spiek kwarcowy stanowi wdzięczny materiał do wykonania blatów, frontów mebli i okładzin ściennych w strefie roboczej. Jest odporny na plamy i zarysowania. Twardy jak kamień, antypoślizgowy.
Autor: serwis prasowy marki Cosentino, Materiały prasowe
Rozwiń
Blaty kuchenne

Blaty kuchenne

Gruby blat drewniany z kolekcji Signatur marki Marbodal staje się centralnym elementem strefy roboczej. Można go wielokrotnie odnawiać, tak by służył nawet kilku pokoleniom.
Autor: serwis prasowy marki Marbodal, Materiały prasowe
Rozwiń
Blaty kuchenne

Blaty kuchenne

Kompozycja naturalnych materiałów, w szczególności kwarcu, iłów łupkowych, skał granitowych i pigmentów ceramicznych – tym wyróżnia się spiek kwarcowy. Wszystko podlega sprasowaniu pod odpowiednim ciśnieniem i wypiekaniu w temperaturze ponad 1000°C.
Autor: serwis prasowy marki Laminam, Materiały prasowe
Rozwiń
Blaty kuchenne

Blaty kuchenne

Blat drewniany Skogså (IKEA) łączy najlepsze właściwości litego drewna dębowego i forniru. Do kuchni wprowadza bogaty wzór oraz solidne wykończenie. Doskonale wypada zarówno w klasycznym, jak i nowoczesnym anturażu. Nadaje się do szlifowania.
Autor: serwis prasowy marki IKEA, Materiały prasowe
Rozwiń
Blaty kuchenne

Blaty kuchenne

Nero Portoro marki Pfleiderer stanowi doskonałą alternatywę dla czarnego marmuru, popisowo go naśladując. Co więcej, pozbawiony jest wad naturalnego surowca, takich jak niska odporność na kwaśne substancje (np. rozlany ocet lub sok z cytryny).
Autor: serwis prasowy marki Pfleiderer, Materiały prasowe
Rozwiń
Blaty kuchenne

Blaty kuchenne

Blatom stalowym niestraszne zabrudzenia, uderzenia, zarysowania, wilgoć czy wysoka temperatura. Trzeba je jednak często przecierać, by uniknąć mało estetycznych śladów po wodzie. Duży plus: mają właściwości antybakteryjne.
Autor: serwis prasowy ixxi.com, Materiały prasowe
Rozwiń
Powrót
Blaty kuchenne
Blaty kuchenne
Blat kuchenny
Blat kompaktowy
Blaty kuchenne
Blaty kuchenne
Blaty kuchenne
Blaty kuchenne
Blaty kuchenne
Blaty kuchenne
Blaty kuchenne
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email