Kameralny rodzinny obiad lub wielkie przyjęcie... piekarniki Superia poradzą sobie z każdym zadaniem. Mają pojemne komory (80 l), sześć poziomów zdejmowanych drabinek bocznych oraz cztery prowadnice teleskopowe. Bez problemu zmieszczą dużą pieczeń lub kilka blach z ciasteczkami. Nowoczesne technologie umożliwiają im pieczenie kilku dań naraz. System Surf równomiernie rozprowadza ciepło w piekarniku. Jest idealny do przyrządzania wielu tych samych (lub podobnych) dań. Z kolei Split&Cook podzieli twój piekarnik na dwie niezależne komory – gotowe do pracy w różnych temperaturach i programach. Piekarniki Superia są wyposażone w 14 funkcji, m.in. Slow Cooking (wolne pieczenie zachowujące soczystość, aromat, smak oraz wartości odżywcze potraw). W ramach funkcji InnovaChef urządzenia dysponują 82 automatycznymi programami pieczenia. Wystarczy wstawić danie do piekarnika, wybrać z menu odpowiedni program. Parametry, temperatura i czas pieczenia same się ustawią

Pieczenie łatwe jak nigdy dotąd

Wielu z nas narzeka na permanentny brak czasu. Choć lubimy przyjmować gości, podejmować ich pysznymi daniami, to nie zawsze są to potrawy samodzielnie przygotowane. Tłumaczymy się brakiem odpowiednich sprzętów lub miejsca w kuchni. Często nie mamy też cierpliwości, by co chwilę zaglądać do piekarnika, monitorować proces pieczenia. Przy pomocy nowoczesnych rozwiązań jak InnovaChef, Surf, Split&Cook możemy ułatwić sobie zadanie – powierzyć urządzeniu kontrolę nad czasem i temperaturą pieczenia, korzystać jednocześnie z dwóch funkcji w jednym piekarniku. Ostatni zabieg ma dodatkową zaletę – piekąc kilka dań naraz, oszczędzamy energię elektryczną.