kanapa
Urządzamy » Forum
odpowiedz
Fora › » Pomysły na wystrój » Salon marzeń (44 wpisy)
eliza86
1 miesiąc temu
przez eliza86
hm....no ja właśnie znalazłam firme we Wrocławiu, która zajmuje sie właśnie sufitami napinanymi, siedziałam wczoraj pół nocy i szukałam jakiegoś rozwiązania by właśnie powiększyć optycznie pokój mojego synka, bo ten Spiderman to super pomysł ale pokój jest mały i może go trochę zmniejszy, dlatego na sufit położyłabym biały , taki perłowy sufit z lustrzanym odbiciem , dziś zadzwonię i zapytam o cenę
malwinasan
1 miesiąc temu
przez malwinasan
ja wole tapety przestrzenne .... powiększaja pomieszczenie
eliza86
1 miesiąc temu
przez eliza86
cos fajnego robi moj znajomy, cos w stylu fototapety , zrobil nawet u siebie w domu, to sufit napinany, który dal na ściane , podświetlił , wymyślił nadruk, teraz mój syn męczy mnie by Spidermana na ścianie u niego zamontowac ech
2 miesiące, 4 tygodnie temu
przez Ola_Jest_Super
mnie się podobają, mam nadzieję, że będziesz zadowolony z tego centuriona;)
black12
3 miesiące temu
przez black12
i nikt mnie nie posluchal ze bambus najpiekniejszy nie jest;p ja bym stawial na drewno, no ale juz za pozno, takze milego uzytkowania;)
afrodyzjak
3 miesiące temu
przez afrodyzjak
swietny wybor, kolor pewnie na zywo w swietle dnia wyglada jeszcze lepiej;)
mango
3 miesiące temu
przez mango
wstawilem jednak te co na linku centuriona;) nawet kolor identyczny.
uff, w koncu po remoncie!
3 miesiące temu
przez Ola_Jest_Super
ja bym nie stawiała na kontrast, tylko poleciała tą fototapetą i coś w podobnym odcieniu dobrała
teopolda
3 miesiące temu
przez teopolda
a mi się podoba taki kontrast. ale zamiast ciemnej podłogi dałabym w cieplejszym kolorze jak np tu http://www.kochanewnetrza.pl/wp-content/uploads/2012/01/drzwi.jpg i od razu pokój nie wygląda mrocznie
kasia.wojnar
3 miesiące temu
przez kasia.wojnar
mango, to jeśli fototapeta ma być główną 'atrakcją' pokoju to lepiej wybierz stonowane
1 2 3 ... 5
odpowiedź
Very Happy Smile Sad Surprised
Shocked Confused Cool Laughing
Mad Razz Embarassed Crying or Very sad
Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink
Exclamation Question Idea Arrow

captcha

+ kolejne

Kolor żółty we wnętrzach
Kolor żółty we wnętrzach

Żółty pojawia się we wnętrz często kiedy dni robią się coraz chłodniejsze. Żółte ściany mają "ocieplać" mieszkanie, dodawać nam też energii i pobudzać. Ale żółty to dość trudny kolor w aranżacji wnętrz. Czy podobają się wam żółte ściany?

W serwisie:
kuchnia łazienka sypialnia salon dla dzieci przedpokój metamorfozy kolory wnętrza zrób to sam musisz to mieć
MURATOR S.A.:
O wydawnictwie Redakcja serwisu Regulamin serwisu Reklama Licencje Pomoc Polityka prywatności Sklep on line
Serwisy internetowe:

Dom i ogród: Muratordom.pl Forum.muratordom.pl Projekty.murator.pl Archiwum.murator.pl Muratorfinanse.pl Urzadzamy.pl Wymarzonyogrod.pl Muratordom.com.ua

Architektura i budownictwo: Muratorplus.pl Architekturamurator.pl Mieszkania do wynajęcia Informatoryonline.pl

Hobby i wypoczynek: Podroze.pl Zagle.com.pl Poltrip.pl

Zakupy: Zakupy.muratordom.pl Zakupy.urzadzamy.pl Zakupy.wymarzonyogrod.pl Zakupy.poradnikzdrowie.pl Zakupy.zagle.com.pl Wgrupiekupie.pl Supertanio.pl Sklep on line

Zdrowie i rodzina: Poradnikzdrowie.pl Dlarodzinki.pl Dzieckozakupy.pl

Rolnictwo: Rolnictwoonline.pl Wideo: Jestem.pl Porady: Mowimyjak.pl

Rozrywka, informacja: Se.pl Seusa.info Eska.pl Eskarock.pl Voxfm.pl Radiowawa.pl Fabrykamuzy.pl

Miesięczniki:
Murator Dobre wnętrze M jak mieszkanie Moje mieszkanie Podróże Żagle Zbuduj dom Architektura Zdrowie M jak mama Sklep on line
Copyrights © MURATOR S.A. 2001-2011 | Design by MURATOR Multimedia | Hosted by SuperMedia