|
1 miesiąc temu przez eliza86 |
hm....no ja właśnie znalazłam firme we Wrocławiu, która zajmuje sie właśnie sufitami napinanymi, siedziałam wczoraj pół nocy i szukałam jakiegoś rozwiązania by właśnie powiększyć optycznie pokój mojego synka, bo ten Spiderman to super pomysł ale pokój jest mały i może go trochę zmniejszy, dlatego na sufit położyłabym biały , taki perłowy sufit z lustrzanym odbiciem , dziś zadzwonię i zapytam o cenę |
|
1 miesiąc temu przez malwinasan |
ja wole tapety przestrzenne .... powiększaja pomieszczenie |
|
1 miesiąc temu przez eliza86 |
cos fajnego robi moj znajomy, cos w stylu fototapety , zrobil nawet u siebie w domu, to sufit napinany, który dal na ściane , podświetlił , wymyślił nadruk, teraz mój syn męczy mnie by Spidermana na ścianie u niego zamontowac ech
Załączone zdjęcia
|
|
2 miesiące, 4 tygodnie temu przez Ola_Jest_Super |
mnie się podobają, mam nadzieję, że będziesz zadowolony z tego centuriona;) |
|
3 miesiące temu przez black12 |
i nikt mnie nie posluchal ze bambus najpiekniejszy nie jest;p ja bym stawial na drewno, no ale juz za pozno, takze milego uzytkowania;) |
|
3 miesiące temu przez afrodyzjak |
swietny wybor, kolor pewnie na zywo w swietle dnia wyglada jeszcze lepiej;) |
|
3 miesiące temu przez mango |
wstawilem jednak te co na linku centuriona;) nawet kolor identyczny.
uff, w koncu po remoncie! |
|
3 miesiące temu przez Ola_Jest_Super |
ja bym nie stawiała na kontrast, tylko poleciała tą fototapetą i coś w podobnym odcieniu dobrała |
|
3 miesiące temu przez teopolda |
a mi się podoba taki kontrast. ale zamiast ciemnej podłogi dałabym w cieplejszym kolorze jak np tu http://www.kochanewnetrza.pl/wp-content/uploads/2012/01/drzwi.jpg i od razu pokój nie wygląda mrocznie |
|
3 miesiące temu przez kasia.wojnar |
mango, to jeśli fototapeta ma być główną 'atrakcją' pokoju to lepiej wybierz stonowane |