kanapa
Urządzamy » Forum
odpowiedz
Fora › » Wymarzona sypialnia » Vinotti (24 wpisy)
eleonora1313
1 rok, 11 miesięcy temu
przez eleonora1313
Idealna sypialnia powinna być dobrze wystylizowana, posiadać duże, jasne okno i takie ustawienie, aby spało się przytulnie... meble wygodne, do tego odpowiednio dobrane kolorystycznie dodatki... i można nie wstawać z łóżka
andziula
2 lata temu
przez andziula
Zdecydowanie wygodny materac to podstawa odpowiedniego spania. Nie ma to tamto. Ale ładny, zgrabny mebel, to wisienka na torcie.
eleonora1313
2 lata temu
przez eleonora1313
no przecież nie śpi się na ramie łóżka, tylko na materacu i mięciutkiej pościeli
andziula
2 lata temu
przez andziula
a dlaczego to łóżko wygląda tak niewygodnie? połamać się idzie śpiąc na czymś takim
n0rbert
2 lata, 1 miesiąc temu
przez n0rbert
he he widzę, że portfele macie zasobne, ja tam kupiłem meble firmy paged ( http://versomeble.pl/showpage.php?pageID=12&idgtxe5=26 ) i jestem zadowolony, bo nie wydałem przerażająco dużo, za to od kilku lat sprawują się dobrze i nie narzekam... owszem mogłem zapłacić jeszcze mniej, no ale "Chiny" to nie dla mnie
eleonora1313
2 lata, 1 miesiąc temu
przez eleonora1313
to oświetlenie... ta pufa... cudeńka...
andziula
2 lata, 2 miesiące temu
przez andziula
aż mi się nie chce wstawać jak patrzę na to cudeńko... spaćccc...dobranoc
eleonora1313
2 lata, 2 miesiące temu
przez eleonora1313
To łóżko robi wrażenie, sypialnia wygląda nieziemsko! Skąd takie wytrzasnąć?
sangria
2 lata, 8 miesięcy temu
przez sangria
Brzydulo spadłaś mi z nieba z tym zdjęciem, właśnie szukam czegoś do sypialki
mega elegancki i klasyczny zestaw, wzrok przyciągają też te dodatki.
Daj znać jak to kupisz i stanie w sypialni !!!!
brzydUla
2 lata, 8 miesięcy temu
przez brzydUla
Panie i Panowie, juz sie zdecydowalam na kolekcje Vinotti - Easy Living.
Po przeczytaniu opinii w tym watku jak i na calym necie mysle ze to bedzie dobry wybor

Juz sie nie moge doczekac tego cudenka ze zdjecia:

1 2 3
odpowiedź
Very Happy Smile Sad Surprised
Shocked Confused Cool Laughing
Mad Razz Embarassed Crying or Very sad
Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink
Exclamation Question Idea Arrow

captcha

+ kolejne

Kolor żółty we wnętrzach
Kolor żółty we wnętrzach

Żółty pojawia się we wnętrz często kiedy dni robią się coraz chłodniejsze. Żółte ściany mają "ocieplać" mieszkanie, dodawać nam też energii i pobudzać. Ale żółty to dość trudny kolor w aranżacji wnętrz. Czy podobają się wam żółte ściany?

W serwisie:
kuchnia łazienka sypialnia salon dla dzieci przedpokój metamorfozy kolory wnętrza zrób to sam musisz to mieć
MURATOR S.A.:
O wydawnictwie Redakcja serwisu Regulamin serwisu Reklama Licencje Pomoc Polityka prywatności Sklep on line
Serwisy internetowe:

Dom i ogród: Muratordom.pl Forum.muratordom.pl Projekty.murator.pl Archiwum.murator.pl Muratorfinanse.pl Urzadzamy.pl Wymarzonyogrod.pl Muratordom.com.ua

Architektura i budownictwo: Muratorplus.pl Architekturamurator.pl Mieszkania do wynajęcia Informatoryonline.pl

Hobby i wypoczynek: Podroze.pl Zagle.com.pl Poltrip.pl

Zakupy: Zakupy.muratordom.pl Zakupy.urzadzamy.pl Zakupy.wymarzonyogrod.pl Zakupy.poradnikzdrowie.pl Zakupy.zagle.com.pl Wgrupiekupie.pl Supertanio.pl Sklep on line

Zdrowie i rodzina: Poradnikzdrowie.pl Dlarodzinki.pl Dzieckozakupy.pl

Rolnictwo: Rolnictwoonline.pl Wideo: Jestem.pl Porady: Mowimyjak.pl

Rozrywka, informacja: Se.pl Seusa.info Eska.pl Eskarock.pl Voxfm.pl Radiowawa.pl Fabrykamuzy.pl

Miesięczniki:
Murator Dobre wnętrze M jak mieszkanie Moje mieszkanie Podróże Żagle Zbuduj dom Architektura Zdrowie M jak mama Sklep on line
Copyrights © MURATOR S.A. 2001-2011 | Design by MURATOR Multimedia | Hosted by SuperMedia