|
1 rok, 11 miesięcy temu przez eleonora1313 |
Idealna sypialnia powinna być dobrze wystylizowana, posiadać duże, jasne okno i takie ustawienie, aby spało się przytulnie... meble wygodne, do tego odpowiednio dobrane kolorystycznie dodatki... i można nie wstawać z łóżka |
|
2 lata temu przez andziula |
Zdecydowanie |
|
2 lata temu przez eleonora1313 |
no przecież nie śpi się na ramie łóżka, tylko na materacu i mięciutkiej pościeli |
|
2 lata temu przez andziula |
a dlaczego to łóżko wygląda tak niewygodnie? połamać się idzie śpiąc na czymś takim |
|
2 lata, 1 miesiąc temu przez n0rbert |
he he widzę, że portfele macie zasobne, ja tam kupiłem meble firmy paged ( http://versomeble.pl/showpage.php?pageID=12&idgtxe5=26 ) i jestem zadowolony, bo nie wydałem przerażająco dużo, za to od kilku lat sprawują się dobrze i nie narzekam... owszem mogłem zapłacić jeszcze mniej, no ale "Chiny" to nie dla mnie |
|
2 lata, 1 miesiąc temu przez eleonora1313 |
to oświetlenie... ta pufa... cudeńka... |
|
2 lata, 2 miesiące temu przez andziula |
aż mi się nie chce wstawać jak patrzę na to cudeńko... spaćccc...dobranoc |
|
2 lata, 2 miesiące temu przez eleonora1313 |
To łóżko robi wrażenie, sypialnia wygląda nieziemsko! Skąd takie wytrzasnąć? |
|
2 lata, 8 miesięcy temu przez sangria |
Brzydulo spadłaś mi z nieba z tym zdjęciem, właśnie szukam czegoś do sypialki mega elegancki i klasyczny zestaw, wzrok przyciągają też te dodatki. Daj znać jak to kupisz i stanie w sypialni !!!! |
|
2 lata, 8 miesięcy temu przez brzydUla |
Panie i Panowie, juz sie zdecydowalam na kolekcje Vinotti - Easy Living. Po przeczytaniu opinii w tym watku jak i na calym necie mysle ze to bedzie dobry wybor Juz sie nie moge doczekac tego cudenka ze zdjecia:
|